Stołówka szkolna
Informacje i zasady działania
Posiłki są przygotowywane w naszej szkolnej kuchni.
Wpłaty za obiady w roku szkolnym 2022/2023 można dokonywać wyłącznie drogą elektroniczną.
Odpłatność za obiady dokonywana jest na indywidualne konto bankowe utworzone dla każdego ucznia osobno.
W tytule przelewu za obiady należy wpisać imię i nazwisko, klasę dziecka oraz za jaki miesiąc i rok dokonany jest przelew.
przykład:Jan Kowalski, kl. III b SP, obiady za październik 2022r.
Ważne!
Przerwy obiadowe:
11:25 dla uczniów klas 1 - 3
12:25 dla uczniów klas 4 - 8
Numer telefonu do kontaktu w sprawie obiadów: 56 46 207 52
JADŁOSPIS
4-15.11.24
Makron z mięsem wieprzowym w sosie pomidorowo-paprykowm /
WTOREK
Zupa fasolowa , banan / , ALERGENY mleko, seler
ŚRODA
Kotlet drobiowy w panierce, ziemniaki, surówka z marchewki i jabłka z jogurtem greckim ,sok , / ALERGENY mleko,pszenica
CZWARTEK
Krupnik z kaszą jęczmienną , Leniwe z sosem jogurtowo -truskawkowym / ALERGENY: pszenica,mleko,seler
PIĄTEK
Makaron serowy, jogurt pitny / , ALERGENY mleko,pszenica,
PONIEDZIAŁEK
/ ALERGENY - seler ,
WTOREK 12.11
Potrawka z kurczaka , ryż biały , marchewka z groszkiem ,sok, jabłko // ALERGENY: pszenica , jaja,mleko
ŚRODA 13.11 Zupa zagraj, naleśniki z twarogiem // ALERGENY - seler , mleko, pszenica, jaja
CZWARTEK 14.11 Zawijaniec schabowy z mozzarellą i suszonymi pomidorami , kasza kuskus , czerwona kapusta , sok , owoc sezonowy //ALERGENY - pszenica, mleko
br /> PIĄTEK 15.11 Klopsy z dorsza , ziemniaki gotowane , surówka z kapusty ,woda , owoc sezonowy// ALERGENY - ,ryba , pszenica, jaja
PONIEDZIAŁEK Z
WTOREK
ŚRODA
CZWARTEK
Nowoczesne wyposażenie stołówki