stołówka

Stołówka szkolna

Informacje i zasady działania

 


Posiłki są przygotowywane w naszej szkolnej kuchni.


Wpłaty za obiady w roku szkolnym 2024/2025 można dokonywać wyłącznie drogą elektroniczną.


Odpłatność za obiady dokonywana jest na indywidualne konto bankowe utworzone dla każdego ucznia osobno.

W tytule przelewu za obiady należy wpisać imię i nazwisko, klasę dziecka oraz za jaki miesiąc i rok dokonany jest przelew.
przykład:Jan Kowalski, kl. III b SP, obiady za październik 2022r.

Ważne!


Przerwy obiadowe:
11:25 dla uczniów klas 1 - 3
12:25 dla uczniów klas 4 - 8


Numer telefonu do kontaktu w sprawie obiadów: 56 46 207 52


JADŁOSPIS
17-21.03.25

PONIEDZIAŁEK
Strogonow z indyka w sosie śmietanowym, makaron, woda / ALERGENY - ,pszenica, mleko,

WTOREK
Gołąbki bez zawijania, ziemniaki, sok jabłkowy , banan / , ALERGENY ,pszenica , jaja

ŚRODA
Rosół drobiowo - wołowy z makaronem , racuchy / ALERGENY mleko,pszenica, jaja

CZWARTEK
Pieczone udko z kurczaka , ziemniaki z koperkiem , sałata masłowa z jogurtem naturalnym i śmietaną , kompot porzeczkowy / ALERGENY: mleko

PIĄTEK
Kotlet jajeczny , ziemniaki , marchewka z groszkiem , kompot z owoców mieszanych, ciasteczka owsiane / , ALERGENY mleko,pszenica, jaja

PONIEDZIAŁEK
/ ALERGENY - seler ,

WTOREK 12.11
// ALERGENY: pszenica , jaja,mleko

ŚRODA 13.11 // ALERGENY - seler , mleko, pszenica, jaja

CZWARTEK 14.11 //ALERGENY - pszenica, mleko

br /> PIĄTEK 15.11 // ALERGENY - ,ryba , pszenica, jaja

PONIEDZIAŁEK Z

WTOREK

ŚRODA

CZWARTEK

Nowoczesne wyposażenie stołówki